Dagens Nyheter

10 juli 2015

Nyhetsflödet fredag den 10 juli


Bön och gemenskap på Smålandskonferensen
- Världen idag - "Inför en fullsatt kyrka predikar evangelisten Daniel Viklund från Frälsningsarmén på onsdagskvällen. Han talar om själva meningen med människans tillvaro. Redan från början är det väckelsemötesstämning.
– Av honom, genom honom och till honom är allting skapat, inte till dig eller mig, säger Daniel Viklund.
Han citerar Johannes döparen som säger om Jesus: "Han måste bli större och jag mindre".
– Det är som sig bör att vi förminskas och våra ansträngningar får sin rätta proportion och han får växa i vår mitt.
Daniel Viklund talar om synd. Alla som gått på en bibelskola vet att ordet synd i grundtexten betyder "att missa målet", säger han.
– Och målet är att ära Gud.
– Den mänskliga naturen i sitt fallna tillstånd gör en våldsam revolt mot Guds bud och hans vilja, och kränker själva avsikten med människans liv: att ära Gud, förkunnar Daniel Viklund."

Allvarsord
- Per Danielsson i Hemmets Vän - "1973 skrev den amerikanske predikanten och socialarbetaren David Wilkerson boken Synen, som blev oerhört omdebatterad. Han menade att Gud hade visat honom stora allvarliga händelser som skulle inträffa i världen både i USA och i andra världsdelar, inom ekonomin, energiförsörjningen och även bland kyrkorna.
David Wilkersons tidigare bok Korset & Stiletten om hans arbete bland gangsterledare och drogmissbrukare hade fått stor uppmärksamhet.
Men den här boken, Synen, med profetiska förutsägelser om framtiden, den blev David Wilkerson oerhört kritiserad för. Många ifrågasatte vad han nedtecknat.
Men allteftersom åren gick fick David Wilkerson på område efter område rätt. Det fanns en skarp precision i mycket han skrev även om det var omskakande.
1994 talade David Wilkerson om ett framtidsscenario där ett europeiskt, nordafrikanskt eller österländskt land kommer att sluta betala sina internationella lån och mycket kort efter det kommer Mexiko att göra det samma och det får oerhörda konsekvenser därför att Mexiko har kanske 900 miljarder i lån till amerikanska banker. När bankerna öppnar kommer mängder av bankkonton att tömmas och leda till en djup kris i USA."

Är påven vårt hopp i en kaotisk värld?
- Claes-Göran Bergstrand i Dagen - "Påven må vara den främste andlige l­edaren, men ska han också agera som politisk världs­ledare? Det oroar mig!
Påven betonar att det nu krävs ”en ny global politisk auktoritet”! Det samman­faller med den tyske professorn John Schellnhuber som nyligen talat i Vatikanen. Denne har en mycket radikal syn på klimatförändringen. Han anser att jorden är överbefolkad med sex miljarder!? Han drömmer om ”en jordens konstitution” som kan överträffa FN; ”ett globalt råd” som väljs direkt av folket. Har påven tagit intryck av honom?
Förvånande är att påven ska presentera och underteckna det globala projektet Agenda 21, vid FN:s öppnande den 15 september. Agenda 21 är framtaget av en maktelit, ”One World Order”, och behandlar miljön, klimatet, fattig­domen och jämställdheten. Man a­vser att utrota fattigdom och hunger i världen genom att sammanföra nationernas ekonomier!
Påven må vara den främste andlige ledaren, men ska han också agera som politisk världsledare? Det oroar mig! Bör jag sätta mitt hopp till p­åven att rädda en hotad jord, som ”hela världen” nu tycks göra?"


Bilder og video fra Boundless2015 - Perleportalen -  Se HER.


Implantable Biochips May Soon Replace Injections And Pills - Belle Ringer in Prophecy News Watch - Read HERE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar