Dagens Nyheter

9 mars 2018

Från Nyhetsflödet den 9 mars

Många kom till tro när Stakset besökte Piteå

- Världen idag -
60–80 personer gensvarade på frälsningsinbjudan när Sebastian Stakset i helgen predikade i fullsatta Storstrands kursgård i lördags.
Lokala kyrkor hade tillsammans med LP-verksamheten i Piteå bjudit in Sebastian Stakset för att tala på olika platser runt om i kommunen under helgen.

På lördagen var det fullsatt på Storstrand kursgård som har sittplatser för 600 personer.

– Det var alla möjliga människor som kom, även ungdomar som är fast i missbruk, säger Håkan Nylander, föreståndare för LP-verksamheten i Piteå.

Det fanns inget tema för helgen "utan allt var lett av den helige Ande”, berättar han, och säger att Sebastian Stakset bland annat pratade om att lämna allt och följa Jesus.

Förutom förkunnelse och vittnesbörd spelade han även låtar från sitt nya album. Tacksam berättar han på sin Facebooksida om det som hände under helgen:

"Folk blev befriade från mörker. Familjer blev hela och barn sa förlåt till sina föräldrar och föräldrar sa förlåt till sina barn. Ångest försvann från människor! Hat försvann! Depression försvann! Självmordstankar försvann! Ungdomar satt ensamma och grät i bänkraderna för att dom kände sig älskade av Gud!”


Läs mer HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar