Dagens Nyheter

20 mars 2017

Nyhetsflödet måndag den 20 mars

Sebastian Stakset – hatrapparen som blev predikant i kärlekens tjänst
- Dagen - "Tidigare kriminell gangsterrappare fylld av hat. Numera så nära en väckelsepredikant du kan komma. Sebastian Stakset har senaste tiden dragit fulla kyrkor i bland annat Göteborg och Eskilstuna. Dagen har följt i spåren av hiphop-artisten som nu talar om helande av inre sår samt adresserar självhat och panikångest med Jesu kärlek."
Läs mer HÄR.

Även Sverige har orsak att fira Israel
- Världen idag - "Det närmaste året ser ut att bli en enda stor folkfest för alla Israels vänner. I juni firar vi femtio år sedan återföreningen av Jerusalem. I augusti har det gått 120 år sedan den första sionistkongressen i Basel. Senare under hösten uppmärksammas 70-årsdagen av FN:s delningsplan som erkände judarnas rätt till en egen nationalstat. Men det slutar inte där. Redan nästa år firar den judiska staten 70 år."
Läs mer HÄR.

Liberala Kvinnor: Stäng de religiösa friskolorna
- Svenska Dagbladet - "Skollagen bör gälla lika för alla skolor. Så är det inte idag, eftersom det görs undantag för religiösa friskolor. Vi vill nu att vårt parti inför landsmötet i höst ska verka för att säga nej till alla religiösa förskolor och friskolor. Det skriver företrädare för Liberala Kvinnor.
Läs mer HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar