Dagens Nyheter

20 feb. 2017

Nyhetsflödet måndag den 20 februari

Sebastian Stakset i TV4: "Jag fick ett nytt hjärta av Jesus"
-  Josefin Lilja i Dagen - "Inför tusentals tittare på lördagsmorgonen vittnade artisten Sebastian Stakset om sin kristna tro. En tro som har totalförvandlat honom.
   Det var fyra år sedan artisten Sebastian Stakset medverkade i TV4:s morgonprogram senast. Sedan dess har det hänt en hel del i rapparens liv. Själv kallar han det för att hela hans liv har vänt.
– Jag har vänt hela mitt liv, så här, säger han och vrider på händerna som om han höll en låda upp och ner.
– Jag kan se vad Jesus har gjort i mitt liv, han har gett mig ett nytt hjärta."
Läs mer HÄR.

Sandra genomskådade new age
- Världen idag - "Skrämmande möten med mörkret, inre förvirring och gudslängtan fick Sandra Karlsson att slutligen lämna new age och bli en kristen.
– I dag har jag en källa som inte sinar, säger Sandra, som nu varnar kristna för yoga, spikmattor och andra nyandliga fenomen.
   I Sandras hem hade andlighet ingen särskild betydelse. Trots det började hon ropa till Gud när hon i tonåren upplevde en identitetskris.”Om du finns så hjälp mig”, bad Umeåtjejen, som upptäckte att kristna människor plötsligt började dyka upp i hennes väg
– Jag såg att de hade ett ljus som jag inte hade. Men när jag sedan gick till kyrkan såg jag inte det livet där, säger Sandra."
Läs mer HÄR.

Flyktingbarn i fokus för avslöjad pedofilring
- Ruben Agnarsson i Inblick - "Åtta personer greps i slutet av förra veckan, misstänkta för grovt barnpornografibrott, efter att Nationella insatsstyrkan slagit till mot flera adresser i Mellansverige. I avlyssnade samtal pratar männen om att utnyttja barn från utlandet och om att kidnappa flyktingbarn, eftersom uppmärksamheten kring ett sådant försvinnande inte skulle bli lika stort."
Läs mer HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar