Dagens Nyheter

5 juli 2012

Nyhetsflödet torsdag 5/7

Studie: Kyrkan i Storbritannien växer
- Världen idag - "I motsats till vad som ofta hävdas så har de senaste tre decennierna inneburit kyrklig tillväxt i Storbritannien. Ständiga rapporter om kyrkans tillbakagång och församlingar som tvingas lägga ned ger en missvisande bild enligt en studie som nyligen presenterats. Den visar att mer än 5 000 nya församlingar startas i landet de senaste 30 åren."

"Politikerna döljer sanningen"
- Dagen - "Barnmorskan och professorn Ulla Waldenström hävdar att KUB-testet har införts för att ge möjlighet att abortera foster med kromosomfel."

Se barnet, se människan
- Nasrin Mosavi Sjögren i Världen idag - "I Kina dödades en ung människa nyligen. Hennes enda brott var att hon existerade. Hon var cirka 26 veckor ung, den tid som Sverige fram till för ett par år sedan hade som gräns för när man räknas som barn. Efter sin död lades hennes livlösa kropp bredvid den traumatiserade modern.
I Sverige dödades en ung människa nyligen. Hennes enda brott var att hon existerade. Hon var cirka 20 veckor ung, den tid som Sverige sedan ett par år har som gräns för när man räknas som barn. Efter sin död lades hennes livlösa kropp i ett kallt plåtbäcken med lock, utom hör- och synhåll från den traumatiserade modern
."

Dreams, Visions Moving Muslims to Christ
- Charisma News - "Missionaries to the Muslim world say dreams and visions, along with satellite television, are introdcing Muslims to Jesus in unprecedented numbers."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar