Dagens Nyheter

26 juli 2014

Nyhetsflödet lördag den 26 juli

MP-politiker förordar globalt krig mot Israel
- Borås Tidning - " Miljöpartiets andranamn i Herrljunga Jerker Nordlund har framfört hård kritik mot Israel på facebook.
Han har bland annat skrivit att det behövs ett globalt krig mot Israel och liknat Israel vid en sinnessjukdom...
Jag vill att statsbildningen upphör, eftersom den är byggd på delvis stulen mark på religiös grund. Jag är för en skyndsam och fredlig nedmontering av staten Israel."  

Judar inte välkomna på café i Belgien
- Världen idag  - "I Belgien har en organisation mot antisemitism uppmärksammat att ett café i en av förorterna till Liège satt upp en skylt med texten ”judar förbjudna”, rapporterar Jewish Telegraph Agency, JTA.
Det var i onsdags som belgisk polis fick rapporter om att ett café hade satt upp en skylt med förbud mot judar. Den belgiska organisationen mot antisemitism, LBCA, hade uppmärksammat skylten som ställts upp utanför ett café i en förort till Liège.
Skylten var skriven på både turkiska och franska. Den turkiska texten löd: ”Hundar är välkomna men judar får under inga omständigheter komma in”. I den franska texten hade ordet ”judar” bytts ut mot ”sionister”.

Palestinsk tjenestemann bekrefter krigsforbrytelser fra Hamas
- Israel Today - «Å dra Israel inn for den internasjonale domsstolen for krigsforbrytelser er ikke en god start!» sier en erfaren Palestinsk tjenestemann «fordi Palestinerne også selv er skyldig i åpenbare krigsforbrytelser».
«Hver enkelt rakett som nå avfyres mot Israel er i seg selv en forbrytelse mot menneskeheten, enten den treffer eller bommer på målet, fordi den mål i utgangspunktet er å ramme sivile», sa Ibrahim Khraishi på TV forrige uke, som er Palestinas ambassadør i FNs råd for menneskeretter.
I motsetning, sa Khraishi, har Israel opptrått smart og fulgt opp alle internasjonale krav, så på tross av at dødstallene er høyere på palestinsl side har likevel Israel opptrått korrekt.
«Mange av våre folk i Gaza har på TV bekreftet at israelserne advarte dem og ba dem evakuere før de utførte bombing. I slike tilfeller, om noen blir drept, anser loven det som et mistak at mennesker dør og ikke et forsettelig drap, fordi israelerne har fulgt de juridiske prosedyrene!» forklarte Khraishi."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar