Dagens Nyheter

29 juli 2014

Nyhetsflödet tisdag den 29 juli

Lars Enarsson rapporterar från Israels gräns mot Gaza
Aktuell rapport om händelserna i kriget mellan Israel och Hamas.
Webb-TV (7 minuter)
Se och lyssna på inslaget HÄR...

Samvetsfrihet och den svenska abortlobbyn
- Ruth Nordström i Världen idag - "Varför kan man inte erkänna att abort och dödshjälp har moraliska dilemman som inte kan sopas under mattan? Frågan om samvetsfrihet har aktualiserats i Europa för bara några månader sedan när det belgiska parlamentet antog en skrämmande lag om dödshjälp för barn. Ska inte en sjuksköterska eller läkare ha rätt till samvetsfrihet i dessa fall, det vill säga rätt att säga nej till aktiv dödshjälp av ett litet barn som är obotligt sjukt?
Europarådet markerade tydligt för några år sedan genom resolution 1763 att samvetsfrihet ska gälla all vårdpersonal när det gäller utsläckande av mänskligt liv, i dess början eller slutskede, alltså vid abort eller dödshjälp.
Eftersom Sverige är ett av ytterst få europeiska länder som inte har en inhemsk klausul om samvetsfrihet, måste man i barnmorskefallet åberopa Europa­konventionen om de mänskliga rättigheterna, som gäller som svensk lag sedan 1995. Enligt artikel 9 är samvets­frihet, tillsammans med tanke- och religions­frihet, en mänsklig rättighet."

2 kommentarer:

  1. Tack vare Dr.Oduduwa, sade efter att ha läst inlägget av Katie, William och Rosemary, om hur Dr.Oduduwa hjälpa dem att få tillbaka sina jobb och älskare, jag snabbt skrev honom och förklarade hur Micheal givit mig den 14 maj 2012 för en annan lady, Dr.OduduwaI sagt att jag inte ska oroa dig längre, och han försäkrar att han kommer tillbaka till mig i 48 timmar, om han kunde få vissa objekt på marknaden att kasta förtrollningenJag vänta tålmodigt och han kom tillbaka till mig efter att han fick objekt och gick till Shirin och rådfråga hans orakel (svart magi spell), nästa dag vid 07:00 Scott kom till min dörr steg och föll på knä, jag öppnar dörren och jag blev chockad så jag lät honom och han sa att han kommer att aldrig ignorera mig igen, vi hade sex i nattenJag var så glad och försökte prata om Dr.Oduduwa på denna framgång, men han sa att allt han ville var för mig att dela vittnesbörd och låta folk veta hur verklig den är, människor i hela världen Dr.Oduduwa är någon jag kan rekommendera och vittna, jag är ett levande vittnesbörd om gjutning av spell som fungerar och lösa alla dina problem utan några avgifter av pengar. Du kan kontakta honom med hans personliga e-post på dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Han kan också lösa följande problem som:
    * ÄR NÅGOT BODY SVARTSJUK med relationen?
    * Unfinished JOBB av andra läkare-OM INTE NÖJD-Kom till mig.
    * DU tvingas in i en skilsmässa?
    * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
    * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
    * HAN KAN STOPPA Någon stör din relation.
    * VILL DU HA BARN DITT VAL
    * Vill du QUICK MARRIAGEPROPOSAL?
    * HAN KAN ren människor HUS, företag EGENSKAPER från otur.
    * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella makt och starka erektioner.
    * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
    * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI den Nya världsordningen
    * Fjärrstyrning VÄNNER.
    * Alla typer av spell gjutning och VOODOO ARBETARE.
    * ÄR DITT BOTEMEDEL ta långa att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp SNABBT.
    * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
    * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
    e-post; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, försök och dela ditt vittnesbörd efter passet har arbete eftersom det också är en del av den uppskattning som du kan ge. Tack alla och lycka till.

    SvaraRadera
  2. Detta är ett måste läsa vittnesmål av alla, jag är här för att låta hela världen veta om en man som räddade mitt förhållande och den här stora mannen heter Dr. IZOYA. Faktiskt gjorde han ett bra jobb för mig genom att ta tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen. Med detta har jag kommit att inse att ge ut Dr IZOYA detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har trasiga hem eller förhållande för honom för att hjälpa dig att fixa upp det brutna förhållandet eller ditt äktenskap. Du kan nå honom via hans e-postadress: drizayaomosolution@gmail.com. Kom i kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han specialiserar sig också på följande frågor ...
    (1) Du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Du vill bli främjad på ditt kontor.
    (3) Du vill att män / kvinnor följer dig.
    (4) Du vill ha ett barn.
    (5) Du är entreprenör och du vill vinna kontrakt
    (6) Du vill att din man ska vara din för evigt
    (7) Du behöver andlig hjälp.
    (8) Du har blivit scammed och vill återställa förlorade pengar.
    (9) Stoppa skilsmässan
    (10) Inbjudan till penningritualer
    (11) Vinn val

    SvaraRadera