Dagens Nyheter

29 juli 2014

Nyhetsflödet onsdag den 30 juli

”Hamas gav inte Israel något val”
- Israels ambassadör Isaac Bachman i Svenska Dagbladet - "Varför dör palestinier i Gaza? Svaret är lika sorgligt som enkelt: därför att terrorister i Gaza förklarade Israel krig den 12 juni då de återigen lät raketerna urskiljningslöst regna över Israel. Efter tre veckor av israelisk återhållsamhet trappade Hamas upp situationen genom att avfyra 80 raketer på en dag. Hamas gav inte Israel något annat val än att svara på dessa attacker som medvetet riktades mot miljoner israeliska civila.
Civila i Gaza dör därför att Hamas kallblodigt väljer att avfyra sina raketer från tätbefolkade områden. Avfyrningsramper och raketer avfyras och lagras i skolor, sjukhus och moskéer. Bara i förra veckan meddelade UNRWA att raketer påträffats i två skolor som används av FN. Då Israel varnar civila – just för att undvika civila dödsfall – beordrar Hamas civilbefolkningen att inte lämna farliga områden för att söka skydd utan i stället fungera som mänskliga sköldar för att skydda terroristerna."

Pastorer flyr för sina liv i Ukraina
- Världen idag - "Situationen för de protestantiska kristna i rebellkontrollerade östra Ukraina är svår. Det berättar pastorer och församlingsmedlemmar för Livets ords missionsdirektor Christian Åkerhielm.
– En söndag tvingades vår pastor i Shaktersk, i Donetskregionen, att fly för sitt liv tillsammans med hustru, son och övriga familj för att komma undan väpnande separatister som invaderat kyrkan, tvingat ut medlemmarna och ”exproprierat” byggnaden och allt som fanns i den.
Förra veckan utfärdade ledare för en rad protestantiska kyrkor – lutheraner, baptister, karismatiker och pingstvänner - ett uttalande där de fördömde den religiösa förföljelsen och vädjade om stöd från omvärlden.
”De väpnande milisernas medvetna attacker mot evangeliskt troende åtföljs av bortföranden, misshandel, tortyr, hot om avrättning, pogromer vid bönemöten, konfiskering av bönehus, rehabiliteringscenter och andra byggnader, samt åverkan på pastorer och prästers person och personliga ägodelar”, skriver de."

Bojkotta Israel och du är välkommen tillbaka till stenåldern!
- Tommy Dahlmans blogg - "Bojkotta Israel och du är välkommen tillbaka till stenåldern. Nyligen fick jag en uppmaning på Facebook att bojkotta varor från Israel. Varför bojkottar man inte hellre Facebook som är en uppfinning just av en jude?
Ska vi följa uppmaningarna från Diakonia och Ship to Gaza kan vi väl göra det ordenligt, eller hur? Skrota alla datorer som innehåller Intel Microship, dessa har nämligen utvecklats i Israel. Har du XP, Vista eller Windows 7 bör du avinstallera dem omedelbart av samma skäl. Glöm inte virusskyddet, bojkotta det!  Om du har en mobiltelefon med kamera bör du omgående köpa en utan kamera eftersom chipet, ja just det: samma skäl. Sluta vurma om alternativ energi källa såsom solenergi, forskningen bakom detta kommer från, ja just det...
Vi lever i en förvrängd politisk och religiös tid då vi vet att vi i Sverige skickar 700 miljoner kronor varje år till Gaza som styrs av Hamas, en terrororganisation som förtrycker och jagar både sin egen befolkning och Israel. I civilisationens namn beter vi oss som primitiva stenåldersmänniskor."

1 kommentar:

  1. Tack vare Dr.Oduduwa, sade efter att ha läst inlägget av Katie, William och Rosemary, om hur Dr.Oduduwa hjälpa dem att få tillbaka sina jobb och älskare, jag snabbt skrev honom och förklarade hur Micheal givit mig den 14 maj 2012 för en annan lady, Dr.OduduwaI sagt att jag inte ska oroa dig längre, och han försäkrar att han kommer tillbaka till mig i 48 timmar, om han kunde få vissa objekt på marknaden att kasta förtrollningenJag vänta tålmodigt och han kom tillbaka till mig efter att han fick objekt och gick till Shirin och rådfråga hans orakel (svart magi spell), nästa dag vid 07:00 Scott kom till min dörr steg och föll på knä, jag öppnar dörren och jag blev chockad så jag lät honom och han sa att han kommer att aldrig ignorera mig igen, vi hade sex i nattenJag var så glad och försökte prata om Dr.Oduduwa på denna framgång, men han sa att allt han ville var för mig att dela vittnesbörd och låta folk veta hur verklig den är, människor i hela världen Dr.Oduduwa är någon jag kan rekommendera och vittna, jag är ett levande vittnesbörd om gjutning av spell som fungerar och lösa alla dina problem utan några avgifter av pengar. Du kan kontakta honom med hans personliga e-post på dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Han kan också lösa följande problem som:
    * ÄR NÅGOT BODY SVARTSJUK med relationen?
    * Unfinished JOBB av andra läkare-OM INTE NÖJD-Kom till mig.
    * DU tvingas in i en skilsmässa?
    * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
    * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
    * HAN KAN STOPPA Någon stör din relation.
    * VILL DU HA BARN DITT VAL
    * Vill du QUICK MARRIAGEPROPOSAL?
    * HAN KAN ren människor HUS, företag EGENSKAPER från otur.
    * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella makt och starka erektioner.
    * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
    * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI den Nya världsordningen
    * Fjärrstyrning VÄNNER.
    * Alla typer av spell gjutning och VOODOO ARBETARE.
    * ÄR DITT BOTEMEDEL ta långa att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp SNABBT.
    * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
    * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
    e-post; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, försök och dela ditt vittnesbörd efter passet har arbete eftersom det också är en del av den uppskattning som du kan ge. Tack alla och lycka till.

    SvaraRadera