Dagens Nyheter

4 sep. 2015

Nyhetsflödet fredag den 4 september

Vi gör som Gud – står upp för Israel och judarna!
- Tommy Dahlman i Inblick - "Vi ser som tidning en kallelse i att regelbundet uppdatera kunskapen om Israel och det judiska folkets särställning i Bibelns frälsningshistoria, men också utifrån den diaboliska antisemitism som ständigt ligger och lurpassar för att skrämma, jaga och trakassera detta folk som sedan Jerusalems förstöring år 70 efter Kristus har tvingats till exil.
   Nu, 2000 år efter Kristus, finns det knappast någon världsdel som inte fått judiska befolkningsgrupper inom sina gränser och på varje kontinent har förföljelser av judar ägt rum. Redan på 200- och 300- talet fanns det stora judiska kolonier runt om i Europa. Något århundrade senare började restriktionerna visa sig allt tydligare. Man fick som jude bara äga vissa yrken, många av dem med låg status. Judiska samhällsbildningar attackerades och tusentals judar blev dödade." 

När minoriteten tar majoriteten som gisslan
- Olof Edsinger i Efter Kristus - "I dag har jag en debattartikel i Upsala Nya Tidning. Den har rubriken ”Majoriteten som gisslan” och är en kritisk granskning av den lathund för normkritiskt arbetssätt som publicerades av Lärarnas Riksförbunds Studerandeförening för några veckor sedan.
   En av mina stora nyupptäckter när jag studerade lathunden är att en av normkritikens senaste trender (som man nu alltså ska pådyvla alla lärare) är att man distanserar sig från begreppet ”tolerans” till förmån för så kallad ”normkritisk pedagogik”. ”Tolerans” förutsätter ju att det finns något att ”tolerera” – alltså en minoritet eller en avvikande grupp – men den nya normkritiken vill i stället upphäva alla gränser. Eller kanske snarare: sluta använda sådana begrepp som kan tänkas utesluta någon behjärtansvärd minoriteten. Därav lathundens råd om att i klassrummet upphöra med bruket av könsspecifika begrepp som ”grabbar”, ”tjejer” och ”föräldrar”.
   Annorlunda uttryckt: minoriteten tillåts ta majoriteten som gisslan, och alla ska dansa efter hbtq-rörelsens pipa."

Tomrummet som uppstår när vi lämnar vår plats fylls snabbt av någon eller något annat
- Anne Nielsen i Bönebloggen - "Guds Ord säger att när vi drar oss undan så är vi inte till nytta för Herren (Heb. 10:38). Tomrummet som uppstår när vi lämnar vår plats fylls snabbt av någon eller något annat.
   Herren behöver oss som förebedjare mitt i samhällsbruset, vi ska vara Kristusbrev till världen, väktare på vår post.
   Att vaka och be för samhällets grundfundament, de sju samhällspelarna är nödvändigt, speciellt som vi ser alla ockulta och österländska influenser påverka allt fler samhällssektorer.
   New Age-”Planen” fördes fram av Alice Bailey, hon tog emot ”inspirerad skrift” genom en så kallad andlig mästare mellan åren 1919–1949, som bland annat dikterade den ockulta ”Planen”. Den går ut på att påverka alla samhällsområden och förbereda jorden för Antikrist.
   Man inriktar sig på tio samhällsområden och kallar det för ”Ten seed groups”. Ett av områdena är utbildning, de andra är: hälsa/sjukvård, religion, psykologi, politik, vetenskap, ekonomi, kultur, nöjesindustri/media, telepatisk kommunikation."


Velkomstmøte for de nye kadettene - Les HER.


Half Of Jerusalem Arabs Want To Be Israelis - Times of Israel - Read HERE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar